Metals in the Future 2018 är en ny konferens som utforskar långtidsverkan av grön teknologi på metalleveranser och efterfrågan. Konferensen undersöker ett brett spektrum av material, omfattande stål, aluminium, basmetaller, udda metaller och ferrolegeringar.

Metals in the Future 2018 är ett djupgående, tvådagars evenemang som kommer att utforska vad denna gröna teknologi betyder i termer av tillgång, kostnad, pris och efterfrågan. Med bidrag från fler än 20 kunniga talare kommer konferensen att bemöda sig om att förstå marknadsrealiteter som industrin måste förbereda sig på och där, genom brist, pris eller innovation, industrin själv kommer att bli nydanare.

Konferensen kommer att ge ett utmärkt tillfälle för leverantörer, konsumenter och finansiärer att mötas och arbeta ihop. Företag som redan anmält sig att deltaga är Rio Tinto, Anglo American, Arcelor Mittal, Boliden, Teck, EDF, Pala Investments och fler.

Info: www.metalsinthefuture.com

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!