Nordens ledande tidning – Allt om aluminium

Aluminium Scandinavia är aluminiumanvändarnas egen branschtidning. Tidningen går ut digitalt och vänder sig främst till beslutsfattare inom företag där aluminium är ett strategiskt material. Våra läsare är allt från användare och beslutsfattare inom konstruktion, inköp, produktion, kvalitet till ytbehandlare, gjutare, svetsare, bearbetare – som arbetar med aluminium. Tidningen innehåller nyheter om materialteknik, produktutveckling, produktionsmetoder och forskning samt rapporter från konferenser, kurser och mässor. Dessutom reportage från olika företag i varje nummer. Att vi varit igång sedan 1984 visar att behovet av en fristående branschtidning finns. Fackpressannonsering lönar sig alltid, oavsett produkt eller prisnivå. Vill du nå aluminiumanvändare ska du annonsera i deras egen tidning. Slå oss en signal och beställ annons – det lönar sig!

Aluminium Scandinavia är 100 % digital. Redaktionens arbete är inte att samla all information om aluminium – vi ska presentera relevant information om aluminium. Vi är beslutsfattarnas filter i mediebruset – därför har vi ett högt läsvärde!

Vi vet att vi har en stor del av branschens beslutsfattare som läsare – vi kan hjälpa dig att synas hos de som fattar besluten. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Utgivningsplan 2023

Nr Utgivning Materialdag Manusdag
1 2 mars 20 februari 6 februari
2 6 april 20 mars 6 mars
3 17 maj 8 maj 1 maj
4 12 september 4 september 28 augusti
5 9 november 26 oktober 16 oktober
6 7 december 20 november 16 november

Ladda hem prislista och annonsinformation för 2023 »
Download price list and advertisement information for 2023 »

Tekniska fakta

Satsyta: 185×275 mm
Rastertäthet: Upp till 150 linjer/tum
Material: Filer i PDF

Leveransadress annonsmaterial:
e-mail:  torbjorn.larsson@nortuna.se

Aluminium Scandinavia
Romfartuna, Nortuna, S-725 94 Västerås

Annonsbokning:
Torbjörn Larsson
0708-18 81 00
torbjorn.larsson@nortuna.se

Annullering: Vi godtar endast skriftlig annullering och endast under förutsättning att vi får den senast fyra veckor före sista materialdag.

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!