12:e Internationella Alumina Quality Workshop
I samverkan med en workshop om ”Net Zero Alumina Refining”, finansierad av International Aluminium Institute (IAI), kommer Alumina 2024 att gå bortom de traditionella cyklerna av ekonomisk och teknologisk utveckling. Målet är att skapa nödvändiga innovationer för att transformera alumina-produktionen till en lågkolsindustri med minimal miljöpåverkan, i linje med de krav den framtida världen ställer.

I AQW-traditionen ”för industrin, av industrin” kommer konferensen att erbjuda ett tekniskt program i världsklass med möjligheter till nätverkande och kunskapsdelning med över 300 delegater från alumina-industrin, akademin, leverantörer och andra intressenter från hela världen.

Alumina 2024-utställningen kommer att visa det senaste inom teknologi från leverantörer. Den kommer att hållas i en utställningshall intill konferensen.

Det sociala programmet kommer att inkludera en informell middagsevent på Viewing Deck of Palace Downtown, AQW Gala Conference Dinner och Awards Ceremony på Grand Hyatt, samt flera nätverksmöjligheter under hela konferensveckan.

Registrera dig på https://www.alumina2024.com

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!