Domino är en produktnyhet formgiven av Jesper Ståhl för Byarums Bruk, ett lekfullt bänkbord i sandgjuten återvunnen aluminium och trä. Nytillskottet är en flexibel möbel, bestående av en bänk med ett litet bord, som uppmanar till kreativitet i utformning av park- och offentlig miljö.

Möblera med två Domino mittemot varandra för en traditionell och generös komposition. Ställ flera bredvid varandra och få en avlång sittplats där alla tar del av samma utsikt. Gruppera flera i rad eller i vinkel, med distans eller nära, helt i linje eller halvt överlappande.

Domino lanseras i tre olika träslag. Brunlaserad furu, oljad mahogny och obehandlad accoya. Accoya är ett svanenmärkt alternativ till impregnerat virke, vilket ger lång hållbarhet och många underhållsfria år. Färgen går efter några år över i vackert grått.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:
Joakim Ståhl, VD, +46 70- 778 72 57 joakim@byarumsbruk.se

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!