29 - 30 november 2017 – Birmingham, GB
På mötet träffar du spännande föredragshållare från OEM som presenterar det senaste inom fogning och formning av stål, kompositer och aluminium. Info: https://www.lbcg.com

Evenemanget är i första hand avsett för dem som inom fordonsindustrin utvecklar lätta fordon. Både nya och befintliga fognings- och formningsmetoder presenteras genom exklusiva praktikfall från europeiska OEM:s.

Denna exklusiva tvådagarshändelsen kommer att möjliggöra för tillverkningsexperter att ge svar på vilka tillverkningstekniker som är mest lämpade för fogning av olika material, och rikta viktiga utmaningar såsom:

  • Hur uppgraderar man dagens fogningsteknik för att förbättra flermaterialfogning utan storskalig översyn av tillverkningen?
  • Vilka förbättringar krävs av befintliga fogningsteknik
  • Hur utnyttjar man kostnadseffektiva flermaterialanvändningar med förbättrade tillverkningsprocesser
  • Hur utvärderar man befintliga fogningstekniker för att garantera optimerad kvalitet och prestanda
  • Vilka tillgängliga nya kostnadseffektiva metoder passar för flermaterialfogning
  • Förstå modellering och simulering av svetsning och limning för att förbättra och förutspå samt reducera antalet prototypprovningar.

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!