• Nya datum: 8-10 juni 2022
• Samma plats, samma hall-layout

EUROGUSS 2022 skulle ha lanserat årets aktiviteter för pressgjutningsindustrin: Nu har evenemanget som ursprungligen var planerat till 18-20 januari 2022 skjutits upp på grund av en ytterligare uppgång i Covid-19-infektioner, vilket kan leda till förändringar i lagstiftning som påverkar händelser med kort varsel. I nära samråd och på begäran av utställare, partners och branschorganisationer har NürnbergMesse därför beslutat att skjuta upp EUROGUSS 2022 till 8-10 juni 2022.

EUROGUSS, den internationella mässan för pressgjutningsteknik, -processer och -produkter, äger då rum i utställningscentret i Nürnberg med dess sedvanliga omfattning och utan förändring av hall-layouten. Det finns dock fortfarande en höjdpunkt i gapet mellan nu och juni: den 18 januari 2022 kommer European Die Casting Award att delas ut, och det kommer att livestreamas tillsammans med ett branschsamtal med partners av intresse från formgjutningen gemenskap.

Läs mer på https://www.euroguss.de/en/news/press-releases/2021-euroguss-postponed-until-june-2022-aljm3m5jlb_pireport

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!