Nu lanserar Alukin aluminiumbåtar en ny hyttbåt i aluminium. Alukin C 650 blir den minsta hyttbåten i Alukins modellserie med ett skrov på 6,5 meter, en behändig lättmanövrerad båt för aktiva skärgårds-
älskare. Båten lanseras med säljstart från och med augusti -22 för modellår -23.

Alukin C 650 är en helsvetsad aluminiumbåt och det senaste nytillskottet i Alukins modellprogram. Det här är den minsta hyttbåten i Alukins modellserie av fritidsbåtar byggda för aktiva människor i skärgården. Båten lanseras med säljstart från och med augusti 2022 på årets flytande båtmässor.

Trots sina blyga 6,5 meter i skrovlängd så känns det här som en rymlig båt. Båten har genomgående funktionella ytor på för- och akterdäck såväl som i hytten. Det finns gott om utrymme för sex passagerare i hytten och likaså gott om plats för packning och bagage i generösa stuvutrymmen. Ratten är ställbar för bästa förarposition och försedd med bekväma stolar med Grammers mjuka dämpningsstativ med stuvutrymmen undertill. Hytten har en ståhöjd på över 180 cm. Den luftiga hytten ger god sikt i alla väderstreck och har en stor manuell taklucka som vid vackert väder ger känslan av en öppen båt. Båten är försedd med Alukins ljuddämpningskoncept, framtaget för att leverera komfort i toppklass.

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!