Gula ljus är det säkraste varningssyst­emet för industrifordon för t.ex tippning, sophämtning och bogsering.

Larson Electronics marknadsför ett stort urval av högteknologiska fordonsljus: fjärrkontrollerad punktbelysning, signallampor, eftermonterade strålkastare och vagnsmonterade lampor.
Men hur är det då med magnetiskt monterade lampor? Fords aluminiumkaross är inte användbar för magnetiskt monterad extrautrustning, men som en speciell lösning erbjuds en designad plåt som tillåter magnetisk montering av strålkastare, stroboskoplampor och andra typer av magnetisk utrustning!

GMP-F150-2015 från Larson Electronics är en magnetisk monteringsplåt för extraljus på bilen. Plåten kan användas för att fästa alla magnetiska strålkastare. Den passar på 2015 år modell och senare av Ford F-150 pickupp och erbjuder bilägaren en praktisk placering av magnetiska strålkastare och ett antal magnetiska lamphåll­are för användning vid jakt, fiske, terrängkörning och för säkerhet.

GMP-F150-2015 är tillverkad i Texas av hållbart aluminium i ram och rostfritt stål för monteringsplåtarnas yta. Plåtarna förändrar inte fordonet vid install­ation eller användning. Inga hål, ingen reparation och inga servicekontrakt är nödvändiga.

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!