Talarprogrammet har noggrant tagits fram av IDTechExs analytiker som har studerat och intervjuat viktiga leverantörer och användare involverade i 3D-tryckning. De närvarande kommer att få en omfattande beskrivning av det senaste inom 3D-tryckning. Slutanvändare från ett antal applikationer kommer att rapportera sina erfarenheter och önskade förbättringar.

De senaste teknologiska framstegen inom utrustning för 3D-tryckning och marknader kommer att presenteras. Detta är en spänn-ande teknologisk innovation som har genomgått en explosion i intresse de senaste åren. Konferensen kommer att skära igenom alla delområden och presentera en bestämd men snabb översikt över den befintliga och framtida potentialen för 3D-tryckning tvärs alla marknadssektorer. Möt huvudaktörerna och slutanvändarna på denna konferens och utställning.

11-12 April 2018, Berlin

Vad är 3D-tryckning?

3D-tryckningen har mottagit massor med mediauppmärksamhet de senaste åren, ansedd som den teknologi som ska få till stånd en tredje industriell revolution. 3D-tryckning täcker ett antal olika tillverkningsprocesser, grupperade i sju kategorier. Processerna är alla primärt additiva, med tillsatsmaterial som läggs på bara där det behövs, i motsats till traditionella avverkande processer, såsom maskinbearbetning. Detta resulterar i tydligt mindre materialspill, vilket håller ner kostnader och miljöpåverkan.

Läs mer på: https://www.idtechex.com/3D-printing-europe/show/en/

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!