Lättnader i fråga om restriktioner är nu en realitet och Svetskommissionen, som arrangerar Fogningsdagarna, vågar hoppas på att det ska gå att träffas på riktigt. Därför öppnar man nu upp anmälan till ”Fogningsdagarna med Svetsautomationsdagen” den 6-7 oktober.

Fogningsdagarna är Svetskommissionens medlemsdagar som anordnas i samarbete med Swira, Swedish Industrial Robot Association. Under två dagar räknar arrangören med att samla runt 150 nyckelpersoner inom svets- och fogningsindustrin på Munktellmuseet i Eskilstuna.

Fogningsdagarna innehåller ett gediget program och det kommer att handla om smart industri, digitalisering, ny teknik, robotsvetsning och automation.
Första dagen är övergripande om det som är högaktuellt i branschen och andra dagen fokuserar på robotsvets- och automationslösningar. För dig som står i begrepp att starta eller precis har kommit igång med att automatisera verksamheten är detta rätt forum.

Läs mer om konferensens innehåll, program och anmälan: https://svets.se/projekt/fogningsdagarna/fogningsdagarna2021/anmalanfogningsdagarna2021.4.1ad39978172ddecd5b12875a.html?utm_source=CRM&utm_medium=email&utm_campaign=Nyhetsbrev

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!