För första gången har Rimowa gått ihop med det ikoniska italienska modehuset Fendi för att skapa en one-of-a-kind resväska. Den kommer att finnas i begränsad upplaga på utvalda Rimowa- och Fendi-platser världen över.

Denna moderna resväskan är tillverk-ad av aluminium och utrustad med ett Multiwheel-system, vilket garanterar smidig manövrerbarhet, två TSA-lås och en dedikerad yta. Det är ett uttryck för Rimowas nyckelegenskaper och mästerliga design i kombination med Fendis lyxiga detaljer, såsom det ikoniska Cuoio Romano läder och dess hantverk.

Kabinväskan har den sofistikerade dubbla F-logotypen med en borstad effekt på aluminiumet och ändrar utseende beroende på ljuset. De svarta Cuoio Romano läderhandtagen på toppen och sidan, tillsammans med bältet som löper över höljet i toner av gult och en gnutta svart med FF-logotypen, ger väskan en karakteristisk Fendi-känsla.

Fendis savoir-faire uttrycks också inuti väskan med ett modernt, men elegant svart neoprenfoder med svart-på-svart präglade FF-logotyper. Flex-Divider-systemet är individuellt justerbart vilket gör väskan exceptionellt funktionell.

Resväskan är den stora finalen i årets 80-årsjubileum av Rimowas aluminiumbagage.

Väskan finns i utvalda Fendi- och Rimowa-butiker och på fendi.com från och med november 2017.

Dela gärna artikeln

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!