För första gången har Rimowa gått ihop med det ikoniska italienska modehuset Fendi för att skapa en one-of-a-kind resväska. Den kommer att finnas i begränsad upplaga på utvalda Rimowa- och Fendi-platser världen över.

Denna moderna resväskan är tillverk-ad av aluminium och utrustad med ett Multiwheel-system, vilket garanterar smidig manövrerbarhet, två TSA-lås och en dedikerad yta. Det är ett uttryck för Rimowas nyckelegenskaper och mästerliga design i kombination med Fendis lyxiga detaljer, såsom det ikoniska Cuoio Romano läder och dess hantverk.

Kabinväskan har den sofistikerade dubbla F-logotypen med en borstad effekt på aluminiumet och ändrar utseende beroende på ljuset. De svarta Cuoio Romano läderhandtagen på toppen och sidan, tillsammans med bältet som löper över höljet i toner av gult och en gnutta svart med FF-logotypen, ger väskan en karakteristisk Fendi-känsla.

Fendis savoir-faire uttrycks också inuti väskan med ett modernt, men elegant svart neoprenfoder med svart-på-svart präglade FF-logotyper. Flex-Divider-systemet är individuellt justerbart vilket gör väskan exceptionellt funktionell.

Resväskan är den stora finalen i årets 80-årsjubileum av Rimowas aluminiumbagage.

Väskan finns i utvalda Fendi- och Rimowa-butiker och på fendi.com från och med november 2017.

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!