Nu är tävlingen i full gång. Önskemålet är att nå ut till de svenska universiteten och högskolorna och de studenter som finns i Sverige. Vi har bestämt, med tanke på rådande situation, att senaste inlämningsdagen till tävlingen är 15 december i år.

I den kommunikation som vi sänder till studenterna uppmanar vi dem att även försöka samverka med företag. De vi främst tänker på är naturligtvis de företag som på något sätt arbetar med aluminium.

Om ni som företagare har tankar och idéer som skulle kunna bli föremål för projekt som studenter kan arbeta med så är vi naturligtvis intresserade av detta.

Sänd gärna frågor och tankar till Dag Holmgren på Svenskt Aluminium. (e-mail: dag.holmgren@svensktaluminium.se)

Utförlig information finns nu på hemsidan: www.svensktaluminium.se/tavling, där informationen finns på både svenska och engelska.

Eftersom studenterna, inom en snar framtid kommer att verka i industrin både i Sverige och utomlands menar vi att det är viktigt att de redan under er utbildning får information och kunskap om aluminium och dess fördelar och möjligheter.

Svenskt Aluminium verkar för att materialet och branschen ska bli mer synligt för tekniker, ingenjörer, produktutvecklare, designer och arkitekter med flera.

Titta gärna in på vår hemsida www.svensktaluminium.se så finner ni mer information om vår verksamhet. Ni är naturligtvis alltid välkomna med frågor.

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!