Kundvagnar är oumbärliga eftersom de gör det möjligt för kunden att transportera sina inköp på ett säkert sätt och komfortabelt glida runt i snabbköpet och sedan köra ut varorna till sina bilar. Förutom säkerhet, styrka och funktionalitet har vagnarna också en attraktiv och fin design.


Det är det tyska företaget Expresso som tagit fram och introducerat den nya shoppingvagnen av aluminium. Vagnarna uppfyller alla nödvändiga krav och är ekonomiska tack vare sin hållbarhet. Vagnen är lättmanövrerad och korgen och plattan har försetts med ett starkt korrosionsskydd, vilket också används i bilar och inom vindkraftsindustrin. Detta skänker vagnen ett erkänt skydd mot väder och vägsalt.
Tack vare väluttänkta detaljer och genom användningen av högkvalitativa komponenter uppfyller den nya aluminiumshoppingvagnen alla de krav på säkerhet och ergonomiskt korrekt shopping som ställs av myndigheterna.

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!