MAPALs Tritanborr har blivit globalt erkänd för sina stora ekonomiska fördelar där nu fyra nya versioner fullbordar programmet.

För användning i aluminium och gjutjärn presenterar MAPAL Tritan-Drill-Alu och Tritan-Drill-Iron. Tack vare innovativ verktygsgeometri uppnås en betydande ökning av matning och prestanda i dessa materialgrupper. Tritan Drill-Alu har polerade spånkanaler som är anpassade för aluminiummaterial.

Stora spånkanaler och en speciell slipning gör att man får en vass skäregg som ger optimal spånformning och en säker spåntransport. Vid bearbetning av gjutgods imponerar Tritan-Drill-Iron med sin radie-design av hörnen, vilket innebär en ökad stabilitet och slitstyrka av skäreggen. I kombination med en slitstark beläggning kan gjutmaterial bearbetas optimalt med Tritan-Drill-Iron. Båda versionerna ingår i programmet som applikationsspecifika speciallösningar.

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!