Sommarens uteliv må vara underbart men även hösten och vinterns mörker har sin charm. Vi längtar efter tända ljus, mys under ull- och fleecefiltar och långa middagar att dela tillsammans. Hösten hos Sagaform innehåller ikoniska produkter i ny tappning och klassiska serier besöks av nya former och material. Hållbarheten känns i varje ny produkt precis som den tidlösa och stilsäkra designen.

Ljusstake i stål/aluminium

Signe är inbjudande och elegant med sin höga fot och klassiska uttryck. Har du någon enstaka så smälter den in överallt, har du många tillsammans så tar plats och ger maffigare intryck. Siris fot är inspirerar av en blommas organiska form, en mjuk vågig kant som skapar en vacker twist på ett mjukt och harmoniskt sätt. Siri kommer i två höjder, 22,5 cm och 28 cm. Siri ljusstake ingår i samma serie som ljusstake Signe och de passar förträffligt bra tillsammans.

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!