Den globala marknadsstorleken för aluminiumcyklar förväntas vara värd cirka 32,7 miljarder dollar år 2028, enligt en ny rapport från Vision Research Reports.

Den globala marknadsstorleken för cykelramar värderades till 20,5 miljarder dollar 2020 och förväntas växa med en CAGR (Compound Annual Growth Rate,) på 6,2 % under prognosperioden 2021 till 2028.

Tillväxtfaktorer

Cykelramen är en av nyckelkomponenterna när du köper en cykel. Den spelar en viktig roll i cykelprestanda eftersom det påverkar cykelns balans. Traditionellt är det aluminium och stål som var de mest föredragna materialen för att designa cykelramen. Men utvecklingen av moderna kompositer har lett att också material som titan och kolfiber används för att konstruera ramar.

Efterfrågan på cyklar växer allt mer. Det är bland annat den stigande trenden från de miljö- och hälsofördelar som förväntas påverka marknadstillväxten positivt.

Rapporten kan beställas via denna länk: https://www.visionresearchreports.com/report/sample/36450

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!