Valberedningen i AB Volvo föreslår att Martha Finn Brooks väljs till ny styrelseledamot vid årsstämman den 31 mars 2021.

Martha Finn Brooks, 61, har en bred internationell erfarenhet från ledande befattningar och över 30 års erfarenhet från styrelsearbete i publika bolag. Tidigare positioner omfattar ett antal olika ledande befattningar inom Cummins, exempelvis som chef för lastbils- och bussverksamheten samt som chef för motorförsäljning och Customer Engineering. Martha började sin aluminiumkarriär hos Alcan för att sedan bli chef för Novelis, som är världsledande inom tillverkning av valsat aluminium och återvinning. Martha Finn Brooks är ledamot i styrelsen för Jabil Inc., Bombardier och aluminiumföretaget Constellium SE och hon är ordförande i styrelsen för CARE, en av världens största NGO:er, ledande i arbetet i 93 länder för att bekämpa fattigdom och social orättvisa.

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!