MAPALs Tritanborr har blivit globalt erkänd för sina stora ekonomiska fördelar där nu fyra nya versioner fullbordar programmet.

För användning i aluminium och gjutjärn presenterar MAPAL Tritan-Drill-Alu och Tritan-Drill-Iron. Tack vare innovativ verktygsgeometri uppnås en betydande ökning av matning och prestanda i dessa materialgrupper. Tritan Drill-Alu har polerade spånkanaler som är anpassade för aluminiummaterial.

Stora spånkanaler och en speciell slipning gör att man får en vass skäregg som ger optimal spånformning och en säker spåntransport. Vid bearbetning av gjutgods imponerar Tritan-Drill-Iron med sin radie-design av hörnen, vilket innebär en ökad stabilitet och slitstyrka av skäreggen. I kombination med en slitstark beläggning kan gjutmaterial bearbetas optimalt med Tritan-Drill-Iron. Båda versionerna ingår i programmet som applikationsspecifika speciallösningar.

Dela gärna artikeln

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Prenumerera på Aluminium Scandinavia!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!