Enligt en rapport har Pershing lanserat sin första superyacht av aluminium, flaggskeppet Pershing 140. Den är 42,53 meter lång (LÖA 43,3 m) och sjösattes i Ferretti-gruppens Super Yacht Yard i Ancona, ett varv som specialiserat sig på att bygga super-yachter över 40 meter i stål och aluminium.

Även innan yachten släpper loss sin kraft på vågorna känns den nya Pershing 140 igen på den innovativa layouten av akterområdet, vilken har en upphöjd styrhytt som effektivt utgör en mellannivå. Detta skapar ett stort havsvänt utrymme som tycks stiga upp ur vattnet. Upp till soldäck återfinns yachtens hela aktersektion. Det förliga området erbjuder rymliga och innovativa relaxutrymmen, medan övre däck – integrerat i den allmänna profilen – är en rymlig panoramaterrass som är helt möblerad med fristående delar.

Yachtens huvuddäck omfattar en lounge med bar, matsal och privata nöjesområden. Under däck finns fyra sviter, inklusive två VIP med king-size säng och två tvillingrum med enkelsängar.

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!