Smart Architectural Aluminium, Storbritanniens ledande leverantör av arkitektoniska aluminiumsystem, presenterar ett stort utbud av produkter och system vid årets Futurebuild-utställning. Företaget kommer att presentera sitt Designer Door-sortiment, Smart Alitherm Heritage System, MC Wall och MC 600.

Eddie Robinson, vd: ”Vi är glada över att återvända till ExCeL för 2019 Futurebuild-utställningen, där vi än en gång kommer att ta tillfället i akt att visa upp ett brett utbud av nya produkter och system.

Futurebuild ägde rum under 3 dagar i mars 2019 i London.

”I år kommer vårt Designer Door-system att ligga i centrum av vår monter, med en rad olika stil- och färgvarianter till lyster, tillsammans med ett antal av våra nya dörr- och fönsterprodukter. Vår monter kommer också att innehålla vårt beprövade Alitherm Heritage-system, som i år visas i en art deco-stil. Det kommer säkert att finnas mycket att se i montern och vi ser fram emot att välkomna besökare och ha möjlighet att prata med dem om vårt omfattande sortiment av högkvalitativa, värmeffektiva och eleganta lösningar.”

Smart Architectural Aluminium är en leverantör av aluminiumglassystem och skräddarsydda aluminiumprofiler för användning i arkitektoniska, kommersiella, offentliga, nybyggda och detaljhandelstillämpningar. Baserat i Yatton, North Somerset, har företaget state-of-the-art extrudering, efterbehandling, lager och distributionsanläggningar.

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!