Sedan 2016 finns aluminium med som ny kategori i Design S – Swedish Design Awards. Anmäl era produkter fram till den 18 februari.

I samarbete med Svensk Form har Svenskt Aluminium instiftat ett designpris i kategorin (bland flera andra kategorier) Aluminium – Design S. Design S – Swedish Design Awards, är Sverige främsta och bredaste designutmärkelse som hela designbranschen står bakom. Utmärkelsen riktar sig till professionella designer, formgivare, arkitekter, enskilda utövare, producenter, produktutvecklare och företag som arbetar med design och form i en bred bemärkelse.

Juryn för aluminiumpriset kommer att bedöma bidragen med fokus på produkter, system och/eller tjänster som är nyutvecklade, nyskapande och har utformats med hänsyn till ett hållbart samhälle, säkerhet och ekonomi samt där aluminium varit en väsentlig del.

Den slutliga vinnaren får förutom en S-statyett även 10 000 kronor i pris.

Bidrag kan lämnas in fram till den 18 februari 2018 kl 23:59, enbart via Svensk Forms digitala anmälningsformulär på www.design-s.se varpå juryn väljer ut fyra nominerade bidrag i varje kategori. Vinnarna delges under en prisutdelning i Stockholm i början av juni.

Fullständiga regler och villkor samt anmälan på www.design-s.se.

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!