Den 1 mars 2022 tillträdde Fredrik Spens som chef för Gränges Europe. Han efterträdde Jörgen Rosengren som har varit tillförordnad på denna post. Fredrik kommer från samma datum att ingå i Gränges koncernledning.

Fredrik Spens har en civilingenjörsexamen i maskinteknik från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Han är för närvarande verkställande direktör för Gränges Finspång AB, en roll han haft sedan slutet av 2020. Dessförinnan var han Vice President Sales and Marketing i Gränges Europe.

– Det är ett privilegium och en stor ära att få ta sig an denna roll. Vi har ett bra utgångsläge och många möjligheter i Europa, men vi har också mycket kvar att bevisa. Jag ser fram emot att samla hela det europeiska teamet för att göra och genomföra en ambitiös plan för lönsam tillväxt, säger Fredrik Spens, tillträdande chef för Gränges Europe.

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!