ESTAL är den Europeiska organisationen för ytbehandling av aluminium. På grund av pandemisituationen kommer ESTAL -kongressen att vara ett digitalt evenemang och det är gratis för alla att delta.

Syftet med ESTAL-kongressen är att hålla branschen uppdaterad om den senaste utvecklingen inom aluminiumytbehandling. Informera om ny teknik och att deltagarna ska få det senaste om vad som händer på marknaden.

Kongressen erbjuder tre halvdagssessioner med inbjudna experter och forskare. Den första sessionen kommer att fokusera på ämnen som rör pulverlackering, den andra kommer att hålla presentationer om anodisering. Den tredje och sista sessionen kommer att behandla ämnen av allmänt intresse och även behandla ytbehandlingen på återvunnet aluminium, en av de största utmaningarna för vår industri.

Dessutom kommer kongressdeltagarna att få möjlighet att besöka en onlineindustriutställning och diskutera online med representanter för utställarna.

Mer information finns på https://estalcongress2021.org

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!