Stora gratulationer till 3Shape som har vunnit hela två Red Dot awards. Sedan 1955 är Red Dot award en av världens mest kända designutmärkelse inom industridesign. Red Dot award delas ut till produkter med hög designkvalitet. Endast produkter som sticker ut markant genom sin unika design övervägs för priset. Bakom Red Dot award ligger Design Zentrum Nordrhein Westfalen i Essen, Tyskland. 3shape producerar avancerad 3D-utrustning för tandvårdsområdet. Det är ett område med stark tillväxt, och 3Shape fick en Red Dot award, inklusive följande: För 3Form TRIOS MOVE. 3Shape TRIOS MOVE består främst av aluminium och det är A/S Secure i Danmark som har producerat foten för 3Shape TRIOS MOVE. Detta bekräftar att aluminium är optimalt när innovation, funktionalitet och design ska gå upp i en högre enhet.

– Vi är väldigt stolta över att få Red Dot-utmärkelserna och uppskattar juryns erkännande. Utmärkelserna markerar inte bara värdet av våra lösningar, de firar också vårt företags designfilosofi. 3Shape skapar lösningar som gör det möjligt för tandläkare att bättre ta hand om sina patienter. Men en viktig del av det är att se till att formen och funktionen hos våra lösningar är lika enastående. Red Dot-utmärkelserna bekräftar detta, säger Nikolaj Deichmann, 3Shape grundare och VD.

Prenumerera på Aluminium Scandinavia

Nyhetsbrev

Få vårt nyhetsbrev med information om forskning, nyheter och reportage från företag, mässor och konferenser m.m. - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan!